GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθυστερεί η απόφαση της UEFA για το ΑΕΚ-Άγιαξ

Με αγωνία περιμένουν στην ΑΕΚ την ετυμηγορία της UEFA για όσα έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας σε όσο το δυνατόν ...

Με αγωνία περιμένουν στην ΑΕΚ την ετυμηγορία της UEFA για όσα έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας σε όσο το δυνατόν μικρότερη τιμωρία.

Με αγωνία περιμένει, όμως, και ο «Αίαντας». Στην Ολλανδία, λοιπόν, και ενόψει των νοκ άουτ αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League τόνιζαν σήμερα στα ρεπορτάζ τους ότι η εκδίκαση της υπόθεσης πήγε για τα τέλη Φλεβάρη και πως τότε αναμένεται να βγει και η απόφαση.

Ωστόσο, τα ολλανδικά ΜΜΕ φαίνεται να υπερβάλουν λίγο ως προς τον χρόνο που απαιτείται. Η αλήθεια είναι πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όταν έχει τέτοιες υποθέσεις, δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει η αίσθηση πως η ετυμηγορία της θα βγει μέσα στον Γενάρη και όχι τον Φλεβάρη. Είναι λογικό, άλλωστε, να το… τρενάρουν στην UEFA, καθώς δεν υπάρχουν αγώνες άμεσα και θέλουν να διερευνήσουν το θέμα.

Κάτι επίσημο πάντως δεν υπάρχει και η ΑΕΚ θα ενημερωθεί -αν χρειαστεί- από την ίδια την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να καταθέσει κάτι περισσότερο. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση