GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με πτώση πάνω από 2% στο χαμηλότερο επίπεδο 20 μηνών

Συνεχίσθηκε και την παραμονή των Χριστουγέννων το ξεπούλημα των μετοχών στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με τους τρεις βασικούς δείκ...

Συνεχίσθηκε και την παραμονή των Χριστουγέννων το ξεπούλημα των μετοχών στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με τους τρεις βασικούς δείκτες της Wall Street να υποχωρούν πάνω από 2%. Οι επενδυτές κλονίσθηκαν από τη σύγκληση της ομάδας κρίσης από τον υπουργό Οικονομίας των ΗΠΑ, Στήβεν Μνούτσιν, και άλλες πολιτικές εξελίξεις. Στο χαμηλότερο επίπεδο 20 μηνών υποχώρησε ο S&P 500. 

Ο Dow Jones έκανε βουτιά 2,9%, ενώ ο S&P 500 και ο Dow Jones υποχώρησαν 2,7% και 2,2%, αντίστοιχα. Ο S&P 500 έκλεισε περίπου 19,8% κάτω από το υψηλό επίπεδο της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι επενδυτές ανησυχούν και για τη μερική αναστολή λειτουργίας του αμερικανικού δημοσίου και τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε το ενδεχόμενο να απολύσει τον πρόεδρο της κεντρικής τράπεζας (Fed).

Την περασμένη εβδομάδα, ο S&P 500 κατέγραψε τη μεγαλύτερη πτώση από τον Αύγουστο του 2011, ενώ ο Dow σημείωσε τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση από τον Οκτώβριο του 2008.

Και οι 11 κλαδικοί δείκτες του S&P 500 έκλεισαν πτωτικά και είναι σε αρνητικό έδαφος το 2018. Ο S&P 500 έκλεισε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση