GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κέρδη έκλεισε η Wall Street

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street, ανακάμπτοντας το απόγευμα με τη βοήθεια των τεχνολογικών μετοχών σε μία νευρική συνεδρίαση καθώς οι...

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street, ανακάμπτοντας το απόγευμα με τη βοήθεια των τεχνολογικών μετοχών σε μία νευρική συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές παρέμεναν ανήσυχοι για την παγκόσμια ανάπτυξη, τον σινο-αμερικανικό εμπορικό πόλεμο και την αβεβαιότητα για το Brexit. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,1%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,2% και 0,7%, αντίστοιχα.

Ο ενεργειακός κλάδος σημείωσε τις μεγαλύτερες απώλειες μεταξύ των δεικτών του S&P 500, ακολουθούμενος από τον τραπεζικό τομέα, που επηρεάσθηκε από τις ανησυχίες για επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης, τα επιτόκια και τις εμπορικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

Το απόγευμα, όμως, ανέκαμψε η μετοχή της Apple, ενθουσιάζοντας τους επενδυτές και ωθώντας σε αγορές και άλλων τεχνολογικών μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση