GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να υποδυθεί τον Wolverine των X-Men

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Wolverine, ήρωα των X-Men, της σειράς κόμικς της Marvel. Σε συνέντευ...

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Wolverine, ήρωα των X-Men, της σειράς κόμικς της Marvel.

Σε συνέντευξή του στο ScreenGeek, ο 52χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πάρει τα ηνία από τον Χιου Τζάκμαν, ο οποίος έχει ερμηνεύσει τον ρόλο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιον ήρωα θα ήθελε να ενσαρκώσει, τον Wolverine ή τον Batman, ο Κιάνου Ριβς απάντησε: "Θα μου άρεσε να υποδυθώ τον Wolverine".

Εν τω μεταξύ ο Τζον Γουίκ ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Κιάνου Ριβς φαίνεται ότι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Ο Τσαντ Σταχέλσκι, σκηνοθέτης της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Τζον Γουίκ μιλώντας στο "Entertainment Weekly" είπε ότι θα ήταν ευτυχισμένος αν το υπόλοιπο της καριέρας του γύριζε σίκουελ της ταινιάς.

"Μου αρέσει να γυρίζω τις συγκεκριμένες ταινίες, επειδή δεν υπάρχουν όρια" υπογράμμισε, ο σκηνοθέτης, ο οποίος προς το παρόν ετοιμάζει το "John Wick: Chapter 3".

"Αν το κοινό πηγαίνει βλέπει τις ταινίες και αποφέρουν χρήματα, τα οποία επιστρέφουν σε εμάς, ο Κιάνου και εγώ έχουμε πολλές ιδέες" τόνισε. Είμαστε στην επιχείρηση ψυχαγωγίας. Αφήνουμε το κοινό να αποφασίσει τι θα γίνει" υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση