GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πήρε» το ντέρμπι του Λονδίνου η Τότεναμ, 1-0 την Τσέλσι - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και «βλέπει» τελικό η Τότεναμ. Με γκολ του Χάρι Κέιν από το σημείο του πέναλτι, με το οποίο έγινε τέταρτος σ...

Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και «βλέπει» τελικό η Τότεναμ. Με γκολ του Χάρι Κέιν από το σημείο του πέναλτι, με το οποίο έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, οι «πετεινοί» επικράτησαν 1-0 της Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης.
Το ματς ήταν ένα… κλασικό ντέρμπι. Οι πολλές και δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν, όπως και το πάθος από τις δύο ομάδες, ωστόσο υπήρχε και καλός ρυθμός. Η Τότεναμ είχε την ελαφρά υπεροχή, η οποία και καρποφόρησε στο 27ο λεπτο όταν ο Μάικλ Όλιβερ έδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας πως ο Κέπα ανέτρεψε τον Κέιν σε μία ομολογουμένως δύσκολη φάση. Ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε και παράλληλα έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του με 160 γκολ, ξεπερνώντας τον Κλιφ Τζόουνς.
To γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που πήραν τα ηνία και έψαξαν με υπομονή το γκολ της ισοφάρισης αλλά και που θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Δεν έφτασαν, όμως, ούτε οι φιλότιμες αλλά ημιτελείς προσπάθειες του Χοντσον-Οντόι, ούτε οι ευκαιρίες των Καντέ, Γουίλιαν και Αζάρ, με την Τότεναμ να κρατάει με νύχια και με δόντια το αποτέλεσμα και να πηγαίνει μα αβαντάζ στον επαναληπτικό της 22ης του Γενάρη.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση