GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: 100 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι μου μετά το συλλαλητήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 100 άτομα καταγγέλλει ότι επιτέθηκαν στο σπίτι του μετά το τέλος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που έγινε χθες στην Κατερίνη, ο ...

Περίπου 100 άτομα καταγγέλλει ότι επιτέθηκαν στο σπίτι του μετά το τέλος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που έγινε χθες στην Κατερίνη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριος Καστόρης. Είπε ότι έγινε επίθεση με πέτρες και αυγά από δεκάδες άτομα.
Μιλώντας στoν ANT1 είπε πως βρισκόταν στην Αθήνα, λόγω του κοινοβουλευτικό έργου, όμως όπως είπε, στο σπίτι φιλοξενούνταν τα πεθερικά του, τα οποία και τρομοκρατήθηκαν.
Ο βουλευτής κατήγγειλε «σχέδιο αποσταθεροποίησης που χτυπά την ίδια τη Δημοκρατία» και είπε πως ήταν ένα από τα πρόσωπα στις απειλητικές αφίσες τις προηγούμενες ημέρες «τα μηνύματα δεν έχουν σταματήσει στο κινητό μου».
Όπως είπε επίσης, «το σχέδιο οδηγείται και από δυνάμεις που είναι μέσα στη Νέα Δημοκρατία».
«Το τέρας του φασισμού θα μας καταπιεί όλους, αν το αφήσουμε», εκτίμησε και τόνισε πως «όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει μαζί να το αντιμετωπίσουμε».
Δείτε τι είπε ο Αστέριος Καστόρης για το περιστατικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση