GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Βίασαν, στραγγάλισαν και έκαψαν 10χρονη μπροστά στην νταντά της - ΦΩΤΟ

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει ακόμα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, τη φρικιαστική δολοφονία μίας 10χρονης στο Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ. Σύμφωνα με...

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει ακόμα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, τη φρικιαστική δολοφονία μίας 10χρονης στο Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, μία ημέρα μετά τα 10α γενέθλιά της το 2016, η Βικτόρια Μάρτενς έπεσε θύμα βιασμού και έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια της νταντάς αλλά και της εξαρτημένης μητέρας της. Το κορίτσι βιάστηκε και στραγγαλίστηκε. Στη συνέχεια, ο δράστης της φριχτής δολοφονίας την τύλιξε σε μία κουβέρτα και της έβαλε φωτιά.

Η νταντά του κοριτσιού, Τζέσικα Κέλι, όπως και ο ξάδερφος αυτής Φαμπιάν Γκονζάλες κατηγορήθηκαν αρχικά για τον βιασμό και τη δολοφονία του κοριτσιού ενώ η μητέρα που είναι εξαρτημένη από ουσίες, Μισέλ Μάρτενς, παρακολουθούσε τις αρρωστημένες πράξεις των δραστών.

Η μητέρα φέρεται να ήταν εκείνη που αρχικά είπε στην αστυνομία ότι τα δύο ξαδέρφια βίασαν την κόρη της και μετά τη σκότωσαν, αλλά η ιστορία σύντομα άλλαξε. Τον Ιούνιο, οι Αρχές απέσυραν τις κατηγορίες για φόνο εναντίον των τριών ως αποτέλεσμα μίας απρόσμενης τροπής που πήρε η υπόθεση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο εισαγγελέας της περιφέρειας ανακοίνωσε πως η κίνηση αυτή έγινε έπειτα από τη διαπίστωση ότι όσα είχε υποστηρίξει η μητέρα δεν έστεκαν και πως η μαρτυρία ότι η Κέλι και ο Γκονζάλες σκότωσαν το παιδί μπροστά της ήταν ψεύτικη.

Οι έρευνες στρέφονται στο ενδεχόμενο να υπάρχει τέταρτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και διαφεύγει της σύλληψης. Τα ευρήματα του DNA στη σορό της 10χρονης ανήκουν σε άλλον άνδρα και τα δεδομένα του κινητού αποδεικνύουν ότι ούτε ο Γκονζάλες ούτε η μητέρα βρίσκονταν στο διαμέρισμα όταν συνέβη η τραγωδία.

Η Κέλι δήλωσε ένοχη σε κακοποίηση παιδιού που οδήγησε στον θάνατό του, ενώ ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι ενδέχεται να αποφυλακιστεί σε 20 χρόνια.

Επίσης, η μητέρα δήλωσε ένοχη σε παιδική κακοποίηση και περιμένει την ανακοίνωση της ποινή της, που αναμένεται να φθάσει τα 12-15 χρόνια. Ωστόσο, ο Γκονζάλες ακόμη δεν έχει δικαστεί καθώς η αστυνομία ερευνά τα ίχνη τέταρτου προσώπου. Οι Αρχές θεωρούν ότι αυτός που διαφεύγει είναι εκείνος που σκότωσε τη Βικτόρια ενώ η Κέλι έκανε μπέιμπι-σίτινγκ.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στο γεγονός ότι πρόκειται για διαφορά συμμοριών στην οποία εμπλεκόταν ο Γκονζάλες, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με τον φόνο του κοριτσιού. Σύμφωνα με την αυτοψία, στη σορό της 10χρονης εντοπίστηκε αλκοόλ, είχε στραγγαλιστεί και έφερε σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση