GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΓΚΡΟΜ!» Στάση εργασίας στον ΣΚΑΪ λόγω απόλυσης 12 δημοσιογράφων...

Για πογκρόμ απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» κάνει λόγο ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών. «Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκ...

Για πογκρόμ απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» κάνει λόγο ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών. «Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα συνάδελφοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί», επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ.
«Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές», προσθέτει το συνδικαλιστικό Όργανο των δημοσιογράφων.
Η ΕΣΗΕΑ επίσης ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη προβεί σε αίτηση για τριμερή συνάντηση με το υπουργείο Εργασίας και την εργοδότρια εταιρεία για τις θέσεις εργασίας. Κατόπιν τούτου, τα ΔΣ των Ενώσεων αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών τηλεόρασης και των τεχνικών ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, «διαμαρτυρόμενοι για το πογκρόμ των απολύσεων που πραγματοποιούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση