GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίμησαν τη μνήμη της 13χρονης Εβίτας Φύτρου που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι - ΦΩΤΟ

Ο ιστορικός σύλλογος της Κηφισιάς σε μία συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση για τα 57χρόνια από την ίδρυσή του, τίμησε τη μνήμη της ...

Ο ιστορικός σύλλογος της Κηφισιάς σε μία συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση για τα 57χρόνια από την ίδρυσή του, τίμησε τη μνήμη της 13χρονης Εβίτας Φύτρου η οποία ήταν και αθλήτριά του, δίνοντας το όνομά της στις Ακαδημίες του.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία η πρόεδρος του ΖΑΟΝ Άννα Κορογιαννάκη, παρέδωσε στη Βαρβάρα Φύτρου- Βουκάκη τη φανέλα με το Νο8 και το όνομα «Εβίτα Φύτρου». Στη συγκινητική ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «…Η Εβίτα είναι ένα σύμβολο. Ονομάζουμε τις ακαδημίες μας Ακαδημίες ΖΑΟΝ Εβίτα Φύτρου όχι εις μνήμην, αλλά επειδή είναι συνώνυμο της μέχρι εσχάτων αγωνιστικότητας».

Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά ο ύμνος του ΖΑΟΝ. Το βόλεϊ του συλλόγου έχει κατακτήσει πέντε φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (1974,1975,1976,1980,1981) και μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας (2002).

Υπενθυμίζεται ότι η Εβίτα έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μαζί με τον πατέρα της και τον 11χρονο αδερφό της.

Πηγή: amarysia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση