GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο η κηδεία της 14χρονης που "έσβησε" στο νοσοκομείο της Λαμίας - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού μαθήτριας της δεύτερης τάξης του 6ου Γυμνασίου έχει σοκάρει τη Λαμία. Την Τετάρτη στις 12 θα πραγ...

Ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού μαθήτριας της δεύτερης τάξης του 6ου Γυμνασίου έχει σοκάρει τη Λαμία.

Την Τετάρτη στις 12 θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας, η κηδεία της.

Το κορίτσι έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά από εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Η περιπέτεια ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο πατέρας της την πήγε στο νοσοκομείο της Λαμίας με πόνο στην κοιλιά. Φτάνοντας οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις και της έκαναν εισαγωγή, ενώ το παιδί υπέφερε από τους πόνους.

Ο πατέρας της Ιωάννας μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και επιρρίπτει ευθύνες για τον χρόνο που χάθηκε μέχρι να μπει στο χειρουργείο το κορίτσι. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Διαλυνά να είναι συνήγορος της οικογένειας.

"Ήταν οξύ το περιστατικό, έπρεπε να κάνουν εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει. Δεν έγινε αυτό, έγινε με μεγάλη καθυστέρηση" τονίσε.

Φως στα αναπάντητα ερωτηματικά αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Σε ό,τι αφορά στο νοσοκομείο της Λαμίας έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε τις ώρες που το κορίτσι νοσηλεύονταν εκεί.

ΕΔΕ έχει διατάξει και η διοίκηση του νοσοκομείου της Λάρισας που εξέδωσε και ανακοίνωση.

Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση