GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση του πατέρα της 14χρονης στον Πολάκη...

“Θεωρώ ότι πρέπει να μπει μπροστάρης ο υπουργός στο να ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και να μη δολοφονούνται παιδάκια εν έτει 2019” εί...

“Θεωρώ ότι πρέπει να μπει μπροστάρης ο υπουργός στο να ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και να μη δολοφονούνται παιδάκια εν έτει 2019” είπε ο πατέρας της 14χρονης Ιωάννας που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από περιτονίτιδα, αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
“Αντί για αυτό κάνει δηλώσεις απαράδεκτες και επιτίθεται σε δημοσιογράφους που θέλουν το θέμα να μη χαθεί. Είναι αχαρακτήριστος, ντροπή του!» δηλώνει ο κ.Ταξιάρχης Κουτσοπάνος, πατέρας της 14χρονης Ιωάννας.  Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο τραγικός πατέρας, μέχρι σήμερα ουδείς τον έχει καλέσει από το υπουργείο Υγεία, για να τον ρωτήσει για την υπόθεση ή έστω να τον συλλυπηθεί: «Κανένας δεν με πήρε να με ρωτήσει ή να μου πει το παραμικρό, ούτε από το υπουργείο Υγείας, ούτε από τους βουλευτές της Φθιώτιδας;».” σημείωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης 14χρονης και πρόσθεσε:
“Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλει το θέμα να θαφτεί και να μη λογοδοτήσουν οι συνάδελφοί του γιατροί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλει τέτοιο πράγμα” .

Το χρονικό του θανάτου της 14χρονης
Η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου στο 6ο στο Πέτρινο, εισήχθη στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας -πολύ νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής- με έντονο πόνο στην κοιλιά.
Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, περίπου στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.
Κατά τις ίδιες πηγές η επέμβαση πήγε καλά, ωστόσο η αντιβίωση η οποία χορηγήθηκε στην 14χρονη μαθήτρια ήταν αυτή που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της...

«Ντροπή» χαρακτηρίζει την αντίδραση του κ. Πολάκη και η οικογένεια του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου. «Η σημερινή αντίδραση και ο πρωτοφανής εκνευρισμός του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει. Αντί να δείξει προσωπική ευαισθησία ο ίδιος και να ζητήσει την επίσπευση των ερευνών για τις συνθήκες που χάθηκαν δύο αγγελούδια μέσα σε φρικτές συνθήκες απαντά με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Είναι ντροπή! 18 μήνες τώρα βιώνουμε ένα Γολγοθά χωρίς τέλος. Μια παρατεταμένη σιωπή από όλους τους υπεύθυνους που εξαντλεί κάθε ψυχικό και σωματικό όριο αντοχής της οικογένειας μας» σημειώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Όπως υποστηρίζει η οικογένεια του παιδιού, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το θάνατό του, παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα, για τα οποία «ζητάμε απαντήσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση