GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Μελβούρνης έπειτα από 15 χρόνια ο Παγδατής

Για πρώτη φορά μετά το 2004 ο Μάρκος Παγδατής δεν θα δώσει το «παρών» στο Australian Open. Ο τενίστας από τη Λεμεσό (Νο.122), φινα...

Για πρώτη φορά μετά το 2004 ο Μάρκος Παγδατής δεν θα δώσει το «παρών» στο Australian Open.

Ο τενίστας από τη Λεμεσό (Νο.122), φιναλίστ της διοργάνωσης το 2006, ηττήθηκε με 6-4, 4-6, 6-3 από τον Ντάριαν Κινγκ (Νο.172) στον πρώτο προκριματικό γύρο και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Εκτός των άλλων, είναι και η πρώτη φορά μετά το Wimbledon 2004 που ο Μάρκος Παγδάτης αποκλείεται στα προκριματικά Grand Slam.

Ο Κύπριος κατάφερε να επιστρέψει από το 6-4, 4-2 και να «χτυπήσει» στα ίσα τη νίκη, όμως ο τενίστας από τα Μπαρμπάντος σημείωσε το καθοριστικό μπρέικ στο όγδοο γκέιμ του τρίτου σετ (5-3) και «καθάρισε» τη νίκη.

Ο Παγδατής, πάντως, διαμαρτύρεται για έναν πόντο του αντιπάλου του που του έδωσε προβάδισμα με 0-30 σε αυτό το γκέιμ.

Η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν η λόμπα του Κινγκ βρήκε τη γραμμή και από τη στιγμή που δεν υπήρχε hawkeye, ο Μάρκος Παγδάτης δεν μπορούσε να βρει το δίκιο του.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση