GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πέπη Τσεσμελή έσπασε τη σιωπή της 16 χρόνια μετά τη σύλληψή της: Η αλήθεια είναι ότι... - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πέπη Τσεσμελή μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής πριν 16 χρόνια και το περιστατικό. Η Πέπη ήταν καλεσμένη στο “The 2nig...

Η Πέπη Τσεσμελή μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής πριν 16 χρόνια και το περιστατικό.
Η Πέπη ήταν καλεσμένη στο “The 2night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων και για την σύλληψή της τότε, που ήταν ένα γερό «χαστούκι».
Συγκεκριμένα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται. Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου. Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους».
Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες. Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε. Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση