GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της μητέρας της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βίασε ο 20χρονος μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη

Ξεσπά η μητέρα της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βιάστηκε από δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 20χρονος Αλβαν...

Ξεσπά η μητέρα της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βιάστηκε από δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" και περιγράφει τα όσα πέρασε η κόρη της στα χέρια των δύο δραστών: «Της είπαν να πάει στο αυτοκίνητο να ακούσουν μουσική. Μια κοπέλα από την παρέα της άκουσε πώς ασφάλισαν το αυτοκίνητο μόλις μπήκαν μέσα… Ο βιασμός έγινε σε δύο φάσεις. Πήγαν πρώτα σε ένα μέρος, αλλά πήγε κόσμος και τους διέκοψε. Οπότε την πήγαν σε άλλο μέρος μετά…».

Και πρόσθεσε: «Όταν γύρισε στο σπίτι είχε χόρτα στα μαλλιά και τα ρούχα. Ήταν βρεγμένη, αρπαγμένη και ολόασπρη. Νόμιζα ότι κάπου έπεσε ή με κάποιον τσακώθηκε. Δεν πήγε το μυαλό μου τόσο μακριά… Όταν ήρθε η μεγάλη κόρη μου, μετά από δύο μέρες, και την ρώτησε τι έπαθε, τότε της είπε τι έγινε… Η μικρή ήταν φοβισμένη. Πήραμε τον ψυχολόγο, πήραμε τον ψυχίατρο… Αυτός κυκλοφορούσε ακόμα έξω από το σχολείο… Επειδή το έσκασε στο τέλος και ο Αλβανός της είπε: «Φεύγεις, αλλά αυτό θα ξαναγίνει»… Από εκείνες τις μέρες δεν μπορεί να μένει μόνη της, θέλει πάντα κάποιον μαζί της…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση