GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία φοιτήτριας - Οι τρεις καταγγελίες ''καίνε'' τον 19χρονο

Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ...

Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ. κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία''.
Οι καταγγελίες που ''καίνε'' τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.
Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.
Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση