GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένοι οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο δολοφόνο της - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες συγγενών της 19χρονης, η οποία βιάστηκε λίγες ημέρες μετά τον μαρτυρικό θάνατο της Ελένης Τοπαλο...

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες συγγενών της 19χρονης, η οποία βιάστηκε λίγες ημέρες μετά τον μαρτυρικό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, τρεις ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, βίασε μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος μαζί με έναν άλλον 23χρονο φίλο του κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 67%.

Την παραδειγματική τιμωρία του 19χρονου ζητούν οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον βιασμό της κοπέλας.

«Πρόκειται για καθάρματα. Ο άνθρωπος έχει σκοτώσει μία κοπέλα και πηγαίνει μετά από τέσσερις μέρες και κάνει το ίδιο πράγμα. Το παιδί αυτό ήταν τελείως ανυπεράσπιστο και υπέστη βιασμό . Εκφράζουμε όλοι εμείς μαζί τη βαθύτατη θλίψη και πλήρη συμπαράσταση στους γονείς του κοριτσιού», δήλωσε ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη Ευάγγελος Γκιούγκης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση