GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΗΠΩΣ το έχετε εσεις; ΑΥΤΟ το ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ αξίζει 80.000 ευρώ!

Ένα ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ προσφέρεται στην τιμή των 80.000 ευρώ στη διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων eΒay. Συνολικά 200 συλλέκτες θα ε...

Ένα ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ προσφέρεται στην τιμή των 80.000 ευρώ στη διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων eΒay.
Συνολικά 200 συλλέκτες θα ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο νόμισμα.
Όπως αναφέρει το berliener -kurier.de στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα, το εν λόγω κέρμα χρονολογείται από το 2002 και έχει σύμφωνα με την περιγραφή του κατόχου του, την εξής ιδιαιτερότητα : «Το χαμηλότερο μικρό αστέρι του ευρώ περιέχει το γράμμα "S". Επιπλέον, ο αριθμός 2 δεν είναι κεντραρισμένος».
Στο κέρμα των 2 ευρώ απεικονίζεται σκηνή από ψηφιδωτό που βρέθηκε στη Σπάρτη (3ος αι. μ.Χ.) και αναπαριστά την αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία, μεταμορφωμένο σε ταύρο. Η Ευρώπη είναι μια μορφή της ελληνικής μυθολογίας από την οποία πήρε το όνομά της η Ήπειρος μας.
Για το εάν αυτή η περιγραφή είναι αρκετή για να πείσει τους συλλέκτες να αγοράσουν το νόμισμα για 80.000 ευρώ είναι βέβαια ένα θέμα, αφού ο κάτοχός του επισημαίνει ότι, το πουλά «χωρίς εγγύηση και επιστροφή».

Πηγές: ΑΠΕ-berliener -kurier

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση