GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του 2018 - ΒΙΝΤΕΟ

Η εφημερίδα "Sun" πραγματοποίησε αφιέρωμα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ του 2018 και στη σχετική λίστα δύο ήταν τα παράδ...

Η εφημερίδα "Sun" πραγματοποίησε αφιέρωμα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ του 2018 και στη σχετική λίστα δύο ήταν τα παράδοξα. Πρώτον ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που μέσα στην προηγούμενη χρονιά, σε λιγότερα ματς, σκόραρε περισσότερο από τους Ρονάλντο, Μέσι, Λεβαντόφσκι και δεύτερον ότι ο Ντιόγκο βρίσκεται ανάμεσά τους.

Λοιπόν, ο κύριος Μπαχντάντ Μπουνετζάχ εντός του 2018 αγωνίστηκε σε 40 επίσημα παιχνίδια και ανάγκασε τους αντίπαλους γκολκίπερ να μαζέψουν τις μπάλες μέσα από τις εστίες τους 58 φορές! Ο Αλγερινός αγωνίζεται στην Ελ Σαντ και έχει συμπαίκτη τον σπουδαίο, Τσάβι!

Κάτω από τον 27χρονο επιθετικό φιγουράρουν οι λαμπεροί Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι με 51 (54 ματς), 49 (53 ματς) και 46 (ματς) γκολ αντίστοιχα. Όσον αφορά στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, εκείνος έχει βρει τον... παράδεισο του στην Ταϊλάνδη και με τα χρώματα της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ το '18 σε 51 παιχνίδια "παστέλωσε" 43 τέρματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση