GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία δίχως τέλος στη Ρωσία: Στους 21 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας

Οι έρευνες στα ερείπια της πολυκατοικίας στα ρωσικά Ουράλια, η οποία κατέρρευσε πριν από δύο ημέρες ύστερα από έκρηξη που οφειλόταν σε δι...

Οι έρευνες στα ερείπια της πολυκατοικίας στα ρωσικά Ουράλια, η οποία κατέρρευσε πριν από δύο ημέρες ύστερα από έκρηξη που οφειλόταν σε διαρροή αερίου, συνεχίζονται παρά τις πολικές θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους 27 βαθμούς υπό το μηδέν.
Μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 21 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και δύο παιδιά, σύμφωνα με απολογισμό του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 14:30 (τοπική ώρα, 13:30 ώρα Ελλάδας).
Έξι άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους δύο παιδιά, έχουν διασωθεί ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη 20.
«Η δουλειά συνεχίζεται επιτόπου», προστίθεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Σχεδόν 1.100 άνθρωποι κατοικούσαν σ' αυτό το κτίριο από μπετόν που είχε κατασκευασθεί το 1973, την εποχή της ΕΣΣΔ, και είχε 35 διαμερίσματα.
Οι διασώστες ανέσυραν χθες, Τρίτη, από τα συντρίμμια ένα ζωντανό μωρό. Τηλεοπτικές εικόνες το έδειξαν σε μια νοσοκομειακή κλίνη με τη μητέρα του να βρίσκεται δίπλα του.
Αξιωματούχοι του τομέα της υγείας στη Μόσχα είπαν πως βρίσκεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση και πως υποφέρει από κρυοπαγήματα, καθώς και από ένα τραύμα στο κρανίο και κατάγματα.
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας κήρυξε τη σημερινή ημέρα πένθους.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση