GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στα δικαστήρια Πειραιά για τον δράστη της δολοφονίας του 21χρονου

Ένταση επικράτησε στα Δικαστήρια Πειραιά, από φίλους του δολοφονημένου 21χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του λίγη ώρα μετά την αλλα...

Ένταση επικράτησε στα Δικαστήρια Πειραιά, από φίλους του δολοφονημένου 21χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, μετά από καυγά για ασήμαντη αφορμή.

Οι νεαροί, μαζί με συγγενείς του αδικοχαμένου νέου από την Νίκαια, περίμεναν τον 30χρονο δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί. Τον αποδοκίμασαν έντονα και κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το φονικό, που έγινε την νύχτα της αλλαγής του έτους, έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη.

Ο 30χρονος, που πατέρας δύο μικρών παιδιών, εμφανίζεται μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι δεν φταίει για ό,τι έγινε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από μαρτυρίες και από τις πρώτες αναφορές του δράστη, θύμα και δράστης διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές. Μια σφαίρα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος.

Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου αλλά ότι δεν θυμάται σε ποιο σημείο.

Μετά την απολογία του, ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση