GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά- Συγκλονίζει η φίλη του: Με έσπρωξε και έφαγε εκείνος τη σφαίρα

Τη δική της εκδοχή για το πώς έγινε το φονικό στον Πειραιά έδωσε η φίλη του 21χρονου θύματος, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου...

Τη δική της εκδοχή για το πώς έγινε το φονικό στον Πειραιά έδωσε η φίλη του 21χρονου θύματος, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η κοπέλα φανερά σοκαρισμένη: "Ήμασταν έξω από το μαγαζί, συζητούσαμε αν θα μπούμε ή όχι. Κοιτάχτηκαν, σπρώχτηκαν, γίνανε τσακωμοί εκεί πέρα "γιατί, τι με κοιτάς εσύ", "τι με κοιτάς" ο άλλος. Ο άλλος βγήκε έξω από το μαγαζί και έγινε όλο αυτό", σημείωσε και πρόσθεσε:

"Βγήκε ο ένας έξω και πήγαινε προς τα εκεί που ήμασταν εμείς και τώρα τι να σας πω, έσπρωξε τον Ηλία, σπρωχτήκανε, δεν κατάλαβα. Άρχισαν να μιλάνε έτσι και ο Ηλίας άρχισε να τον χτυπάει τον άλλον και του άνοιξε τέλος πάντων τα μούτρα και μετά μπήκα εγώ και μια φίλη μου να τους χωρίσουμε. Βγήκαν όλοι από το μαγαζί και δεν έκαναν τίποτα, εντάξει; Εγώ και η φίλη μου τους χωρίσαμε. Και την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε, εκείνη την ώρα γυρνάω για να δω αν είναι το ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο. Με έσπρωξε το παλικάρι και την έφαγε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση