GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι επιχειρηματία γιατί ζήτησε την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων - ΒΙΝΤΕΟ

Ακριβά πλήρωσε επιχειρηματίας στην Πάτρα την επιλογή του να ζητήσει από την υπάλληλό του να του επιστρέψει το Δώρο των Χριστουγένν...

Ακριβά πλήρωσε επιχειρηματίας στην Πάτρα την επιλογή του να ζητήσει από την υπάλληλό του να του επιστρέψει το Δώρο των Χριστουγέννων ύψους 150 ευρώ.

Ο φίλος της γυναίκας τον τραυμάτισε στο κεφάλι με αεροβόλο όπλο και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο 22χρονος κατηγορούμενος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open περιγράφει τους εκβιασμούς που δεχόταν η σύντροφός του για να επιστρέψει το επίδομα. Αποκάλυψε, επίσης, ότι προτού τον πυροβολήσει, ο επιχειρηματίας τον είχε γρονθοκοπήσει.

"Μου έκανε νόημα να κατέβουμε κάτω στο υπόγειο όπου σε αυτόν τον χώρο δεν υπήρχαν κάμερες. Όπως κάθομαι ανυποψίαστος να υπογράψω το χαρτί παραίτησης, ξαφνικά μου λέει να ζητήσω συγγνώμη για όλο αυτό. Ξαφνικά μου δίνει γροθιά στον ώμο, όπου ξέρει ότι είχα πρόβλημα. Εδώ και δύο μήνες έχω κάνει ένα χειρουργείο στον ώμο, έχω βάλει σίδερα. Παραλύει το χέρι μου, με πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με πετάει πάνω σε κάτι ράφια, εγώ να πονάω πάρα πολύ και μου πατάει με δύναμη το κεφάλι πάνω στον τοίχο" περιγράφει μεταξύ άλλων τη στιγμή του περιστατικού ο κατηγορούμενος σύντροφος της υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση