GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του 23χρονου για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες

Αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με κάθε τρόπο τις αποτρόπαιες πράξεις τους ήταν οι δύο άνδρες που μετέτρεψαν τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου σε...

Αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με κάθε τρόπο τις αποτρόπαιες πράξεις τους ήταν οι δύο άνδρες που μετέτρεψαν τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου σε κόλαση που θα στοιχειώνει για πάντα τη 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο.
Ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ο 23χρονος Ρομά κακοποίησαν σεξουαλικά την άτυχη 19χρονη.
Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της κοπέλας συνεχίστηκε σε δόσεις, με τους δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές τους πράξεις.
“Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο, πιο απόμακρο σημείο”, είπε η κ. Κρικοπούλου.
Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την ομολογία του 23χρονου Ρομά, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία τη 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση