GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστειλε μήνυμα και μετά πήδηξε στο κενό - Δεύτερη αυτοκτονία σε ένα 24ωρο στην ίδια περιοχή - ΦΩΤΟ

Από τον τέταρτο όροφο του ουρανοξύστη Κανάρι Γουόρφ έπεσε ένας άνδρας και σκοτώθηκε, στη δεύτερη αυτοκτονία σε ένα 24ωρο στο εμπορ...

Από τον τέταρτο όροφο του ουρανοξύστη Κανάρι Γουόρφ έπεσε ένας άνδρας και σκοτώθηκε, στη δεύτερη αυτοκτονία σε ένα 24ωρο στο εμπορικό κέντρο της συνοικίας του ανατολικού Λονδίνου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι ήταν περίπου 50 ετών, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύψος σε ώρα αιχμής στο εμπορικό κέντρο της εμπορικής περιοχής Canada Square.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σημειώθηκε ένα ιατρικό περιστατικό στον χώρο της περιοχής Κανάρι Γουόρφ. Παρέχουμε υποστήριξη στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών που το διαχειρίζονται", ανέφερε στο Twitter η αρμόδια εταιρεία.

Το περιστατικό σημειώνεται μετά τον θάνατο ενός άλλου άνδρα το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από τις κυλιόμενες σκάλες στον υπόγειο σιδηρόδρομο που εξυπηρετεί τη μεγάλη αυτή χρηματοοικονομική περιοχή του Λονδίνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση