GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την υπόθεση της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στον πάτο της λίμνης - Η μαρτυρία “κλειδί” και το αινιγματικό σημείωμα

Μετά την Μαίρη Ιατρού, που έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό της στον Αμβρακικό τον Απρίλιο του 2017 και την Ειρήνη Λαγούδη η ...

Μετά την Μαίρη Ιατρού, που έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό της στον Αμβρακικό τον Απρίλιο του 2017 και την Ειρήνη Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, εντοπίστηκε στον πάτο της λίμνης Στράτου η σορός της 35χρονης βιολόγου.

Το αυτοκίνητο της 35χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί 48 ώρες νωρίτερα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε βάθος 18 μέτρων από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή της λίμνης.

Η ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος ήρθε να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους όλων, καθώς μέσα βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας. Η συνέχεια ήταν να μεταφερθεί η σορός στο νοσοκομείο, ενώ η Ασφάλεια Αγρινίου ξεκίνησε προανάκριση για το περιστατικό και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από συγγενείς και γνωστούς της αδικοχαμένης βιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαρτυρίες - κλειδί στις οποίες πρόκειται να δώσουν ιδιαίτερο βάρος οι Αρχές είναι μίας συγγενούς της 35χρονης. Το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα κάλεσε συγγενικό της πρόσωπο αγωνιωδώς και ζήτησε να συναντηθούν. Ωστόσο, λόγω υποχρεώσεων το συγγενικό πρόσωπο δεν μπορούσε να τη συναντήσει. Την επομένη το πρωί η 35χρονη εξαφανίστηκε.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είπε στους άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου ότι ανησυχούσε πολύ για την 35χρονη γιατί, ενώ εκείνος κοιμόταν, έφυγε νωρίς από το σπίτι με το αυτοκίνητό της, φορώντας μόνο τις πιτζάμες της. Έκτοτε η 35χρονη σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής. Όμως, προτού εξαφανιστεί, έγραψε ένα αινιγματικό ιδιόχειρο σημείωμα στον σύζυγό της.

“Δεν φταις εσύ σε τίποτα... Σου πέφτω λίγη”, ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας βγήκε εκτός δρόμου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε στον γκρεμό από ύψος 110 μέτρων. Εντύπωση προκαλεί ότι η 35χρονη δεν πήγαινε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο. Αντιθέτως, γνώριζε καλά την περιοχή, καθώς η οικογένεια της είχε εκτάσεις με ελιές γύρω από τη λίμνη και ήξερε ποια ήταν τα επικίνδυνα σημεία. Επίσης, φέρεται ότι επισκεπτόταν καθημερινά τη λίμνη για να ταΐζει τα αδέσποτα που είχε υπό την προστασία της.

Η 35χρονη είχε παντρευτεί πριν από 1,5 χρόνο τον Σεπτέμβριο του 2017. Όμως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, λίγους μήνες αργότερα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα “σύννεφα”. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι διαφωνούσε συχνά, ενώ και το βράδυ προτού εξαφανιστεί η 35χρονη φέρεται ότι είχε καβγαδίσει με τον σύζυγό της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν από δύο μήνες η βιολόγος είχε διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά ενός σπιτιού στο Αγρίνιο, μόλις εννέα χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο φως στις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης γυναίκας αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα διενεργήσει νεκροτομή τις επόμενες μέρες.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση