GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσι: Είμαι περήφανος που έφτασα τα 400 γκολ - Δεν επικεντρώνομαι στα ρεκόρ

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι γιόρτασε το 400ο του γκολ στην La Liga και είπε στους θαυμαστές του ότι έχει ακόμα πολλά γκολ ...

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι γιόρτασε το 400ο του γκολ στην La Liga και είπε στους θαυμαστές του ότι έχει ακόμα πολλά γκολ να βάλει.

"Είμαι περήφανος που έφτασα τα 400 γκολ και ελπίζω να καταφέρω να βάλω κι άλλα" είπε στην Mundo Deportivo.

"Δεν επικεντρώνομαι στα ρεκόρ και τους αριθμούς, προτιμώ να επικεντρώνομαι σε κάθε ημέρα ξεχωριστά" πρόσθεσε.

"Πιο πολύ από το να σκοράρω, σκέφτομαι κάθε παιχνίδι σαν πρόκληση όπου πρέπει να πηγαίνουμε για να κερδίζουμε για να πάρουμε τους τρεις από τους τρεις βαθμούς για να παλέψουμε το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ και όχι με ένα γκολ, αλλά και με βοήθεια ή συμμετέχοντας σε μία πάσα-κλειδί" τόνισε.

Η εφημερίδα “Mundo Deportivo” αποτύπωσε σ' ένα εντυπωσιακό γράφημα τα 400 γκολ (137 μονά γκολ, 83 ματς με δύο γκολ, 27 χατ-τρικ και τέσσερα πόκερ (ματς με τέσσερα γκολ) του Αργεντινού σουπερστάρ σε 435 παιχνίδια (έχει σκοράρει σε 251 διαφορετικά ματς από τα συνολικά 435). Βέβαια, έχει πετύχει συνολικά 576 γκολ σε 659 αγώνες της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση