GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

45χρονος οικογενειάρχης ξεψύχησε στο τιμόνι

Ένας 45χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ενώ οδηγούσε στα χιόνια. Το τραγικό περιστατικό σημει...

Ένας 45χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ενώ οδηγούσε στα χιόνια. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το βράδυ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή της Παύλιανης.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο 45χρονος που ζούσε στην Αθήνα είχε έρθει με την οικογένειά του στην Παύλιανη και όλοι μαζί είχαν πάει στο καταφύγιο της Οίτης.

Στην επιστροφή, ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή. Το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω πάνω στα χιόνια. Η σύζυγος και τα παιδιά του 45χρονου δεν τραυματίστηκαν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα όμως ούτε οι διασώστες, ούτε οι γιατροί μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή πληροφοριών: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση