GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ! ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις διάσημου Γάλλου για τις γυναίκες άνω των 50 ετών...

Ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας, Γιαν Μουάξ, προκάλεσε σήμερα σάλο, τόσο στη χώρα του όσο και στο εξωτερικό, με την δήλωσή του ότι δεν θα μ...

Ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας, Γιαν Μουάξ, προκάλεσε σήμερα σάλο, τόσο στη χώρα του όσο και στο εξωτερικό, με την δήλωσή του ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί μια 50χρονη ή μεγαλύτερη γυναίκα...παρότι ο ίδιος είναι 50αρης.

Ο Μουάξ, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στη χώρα του, είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Marie Claire ότι θεωρεί "πολύ μεγάλες" τις γυναίκες αυτής της ηλικίας.

"Προτιμώ τα σώματα νεαρότερων γυναικών, αυτό εννοώ. Το σώμα μιας 25χρονης είναι εντυπωσιακό. Το σώμα μιας 50χρονης δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό", δήλωσε.
Τα σχόλιά του προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρίνα Φουά, γνωστή Γαλλίδα κωμικός, αστειεύτηκε γράφοντας στο Twitter ότι, επειδή πρόκειται να κλείσει τα 49, τής απομένουν μόλις "ένας χρόνος και 14 ημέρες" για να συνάψει σχέση με τον συγγραφέα.
Σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές γυναίκες άνω των 50 ανήρτησαν φωτογραφίες τους εκθέτοντας με αυτοπεποίθηση τα σώματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Η δημοσιογράφος Κολόμπ Σνεκ ανέβασε (αλλά στη συνέχεια αφαίρεσε) μια φωτογραφία με τα οπίσθιά της με την λεζάντα: "Ιδού, τα οπίσθια μιας γυναίκας 52 ετών...πόσο ηλίθιος είσαι, δεν ξέρεις τί χάνεις...".
Άλλοι χρήστες ανέβασαν φωτογραφίες από διασημότητες του Χόλυγουντ περίπου στα 50 τους, όπως η Χάλι Μπέρι και η Τζένιφερ Άνιστον για να αντικρούσουν τα σχόλιά του.

Μια άλλη Γαλλίδα κωμικός, η Αν Ρουμανόφ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, σχολίασε σχετικά ότι μια ερωτική σχέση δεν "αφορά μόνο την σφριγηλότητα των οπισθίων", αλλά την συναισθηματική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων". "Ελπίζω ότι μια μέρα θα γνωρίσει αυτή την ευτυχία", πρόσθεσε.

Ο Μουάξ είναι παρουσιαστής, σκηνοθέτης και βραβευμένος συγγραφέας και φημίζεται για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.
Η συνέντευξή του στο Marie Claire προκάλεσε εξάλλου οργισμένες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις του ότι προτιμά τις Ασιάτισσες με τη διευκρίνιση μάλιστα ότι αναφέρεται σε "Κορεάτισσες, Κινέζες και Ιαπωνέζες" συγκεκριμένα.
"Είναι ίσως θλιβερό και υποτιμητικό για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνω, αλλά ο ασιατικός τύπος (γυναίκας) είναι ικανοποιητικά ωραίος, πληθωρικός και ανεξάντλητος για εμένα ώστε να μην ντρέπομαι", είπε ο Μουάξ στο περιοδικό.

Απαντώντας στις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά του, ο ίδιος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι "δεν ευθύνεται" για το γούστο του στις γυναίκες.
"Μου αρέσουν αυτές που μου αρέσουν και δεν χρειάζεται να απολογηθώ στο δικαστήριο των προτιμήσεων", είπε και στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι προφανώς ούτε ο ίδιος είναι κελεπούρι.

"Ούτε οι πενηντάρες με βλέπουν!", είπε στον σταθμό. "Έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με έναν νευρωτικό που όλη την ημέρα γράφει και διαβάζει. Δεν είναι εύκολο να είναι κάποια μαζί μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση