GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσιο τέλος για τους 50 εκδρομείς που εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια στο Γαρδίκι - ΦΩΤΟ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 50 εκδρομέων που είχαν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Ομιλαίων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 50 εκδρομέων που είχαν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Ομιλαίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης και μετά τη μεγάλη επιχείρηση που από νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς είχε στήσει η Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας, οι εκδρομείς απεγκλωβίστηκαν .

Επιστρατεύοντας το υψηλότερο όχημα με μαχαίρια το οποίο έχει έρθει από τις Άλπεις, τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας άνοιξαν το δρόμο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, ''το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους και ήταν αδύνατο να διασπαστεί με τα υπόλοιπα οχήματα αλλά και τα ερπυστριοφόρα και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε το ειδικό μηχάνημα που έχει στη διάθεσή της η Πολιτική Προστασία από τις ...Άλπεις''.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Μακρακώμης και υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος με το τρακτέρ του συνδράμοντας στην επιχείρηση.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση