GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα - Το μοιραίο τηλεφώνημα που όπλισε το χέρι του 54χρονου

Ράγισαν καρδιές την ώρα που τα παιδιά, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία την 51χρονη η οποία βρήκε τραγικ...

Ράγισαν καρδιές την ώρα που τα παιδιά, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία την 51χρονη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τις μαχαιριές που της κατάφερε στον λαιμό ο 54χρονος εν διαστάσει σύζυγός της στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Ο 54χρονος θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί, ύστερα από την προθεσμία που είχε πάρει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, οι δυο τους είχαν χωρίσει έπειτα από ομηρικούς καβγάδες και εκρήξεις ζήλιας από την πλευρά του, ωστόσο τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε δεν άφηναν αδιάφορη την 51χρονη, που τον επισκεπτόταν συχνά για να καθαρίσει και να τον φροντίσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 54χρονος, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική κατά το παρελθόν, είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή του, γεγονός που τον είχε κάνει οξύθυμο. Το μοιραίο βράδυ εκείνος της ζήτησε για άλλη μία φορά να τα ξαναβρούν, ωστόσο μία κλήση στο κινητό της οδήγησε στο φονικό.

Με το μυαλό του θολωμένο, ο 54χρονος θεώρησε ότι η κλήση ήταν από κάποιον νέο σύντροφό της. Άρπαξε τότε το μαχαίρι και το κάρφωσε αρκετές φορές στον λαιμό της. Η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε αιμόφυρτη και ο ίδιος, με το αίμα της στα χέρια του, πήγε στο σπίτι της θείας του και είπε: “Κάλεσε την Αστυνομία, σκότωσα τη γυναίκα μου”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση