GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποκάλυψη για το Survivor 3 - Η φιλική σχέση παίκτη με τον Σάκη Τανιμανίδη - Ήταν καλεσμένος και στον γάμο του - ΦΩΤΟ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη. Δεν πρόκειται...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δεν πρόκειται για μια απλή γνωριμία, αλλά για μια φιλία που όπως αποδεικνύεται από το Instagram μετράει αρκετά χρόνια.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο τον Κύπριο personal trainer, ο οποίος είναι πολύ famous στο νησί, αφού έχει τηλεοπτικές συμμετοχές σε talent show και εκπομπές. Μάλιστα, ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στις Κυπριακές εφημερίδες.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε μαζί με το ζευγάρι, έγραψε ως λεζάντα: «Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια ! (Κόρη κατά προτίμηση, ο Κριστιάν περιμένει)».

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην Κύπρο και είχε βγάλει φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος και είχε γράψει: «Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι...νοιώθω σαν το σπίτι μου!».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ο παρουσιαστής του Survivor στις φετινές οντισιόν ήταν εκεί προκειμένου να επιλέξει με την παραγωγή τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση