GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρωτάς: Δυστυχώς μπορεί να διαγράψουμε τον Δανέλλη - BINTEO

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Σπύρος Δανέλλης επικοινώνησε με τον Σταύρο Θεο...

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Σπύρος Δανέλλης επικοινώνησε με τον Σταύρο Θεοδωράκη και απαντώντας στο τελεσίγραφο που του είχε τεθεί προηγουμένως, είπε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Χαρακτήρισε «δυσάρεστη» την εξέλιξη, διότι το κίνημα του Ποταμιού ήθελε να δείξει ότι «στηρίζει τη λύση για το ονοματολογικό, όχι όμως την κυβέρνηση».

«Δε θέλαμε να δώσουμε δικαίωμα», είπε διαχωρίζοντας τη θέση του κόμματος από τα σενάρια για «σκηνοθετημένο διαζύγιο» μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Κληθείς να απαντήσει στο τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μεταξύ του Ποταμιού και του Σπύρου Δανέλλη, και αν αυτός θα διαγραφεί, εκτίμησε πως καθώς «τίθεται θέμα πειθαρχίας…δυστυχώς θα αναγκαστούμε να το κάνουμε».

Ερωτηθείς αν τελικά Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή αν επηρεάστηκε η στάση των βουλευτών από την διαφοροποίηση Δανέλλη, απάντησε πως «ενώ είχαμε θετική άποψη για τη Συμφωνία, αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει τη στάση μας στη Συμφωνία. Αυτό όμως θα του δούμε», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως προτεραιότητα έχει αυτή την ώρα η ψήφος εμπιστοσύνης.

«Καλό θα είναι να πει ότι δεν δίνει λευκή επιταγή μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά να προχωρήσει η κυβέρνηση σε εκλογές», προέτρεψε τον Σπύρο Δανέλλη, ενώ σημείωσε τέλος ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι έχουν απειλήσει με παραιτήσεις, απάντησε πως «όλα αυτά θα τα συζητήσουμε σήμερα που ξεκινά η συζήτηση και θα καταλήξουμε σε μία κοινή γραμμή».

ΠΗΓΗ:ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση