GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: Έχω μετανιώσει, τώρα συνειδητοποίησα τι έχω κάνει

«Δεν νιώθω καλά. Έπρεπε να ζήσει. Τώρα συνειδητοποίησα τι έχω κάνει. Έχω μετανιώσει», είπε ο πατέρας που ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρο...


«Δεν νιώθω καλά. Έπρεπε να ζήσει. Τώρα συνειδητοποίησα τι έχω κάνει. Έχω μετανιώσει», είπε ο πατέρας που ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του στην Κέρκυρα.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

«Κάποια στιγμή θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη την ώρα. Δεν έβλεπα τίποτα πια. Τη χτύπησα με το σίδερο και μετά πήδηξε από το παράθυρο, πήδηξα κι εγώ. Ήμουν άλλος. Ακόμα και τώρα κάθομαι και σκέφτομαι τι συνέβη», λέει ο πατέρας της 29χρονης και προσθέτει τι του είπε η κόρη του λίγο πριν ξεψυχήσει.

«Μπαμπά φεύγω, σε αγαπάω πολύ. Θέλω να με αγκαλιάσεις λίγο. Της είπα “έρχομαι μαζί σου κόρη μου”. Την κρατούσα αγκαλιά και μου έλεγε “κρυώνω μπαμπά”».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση