GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων με αφορμή την ψήφιση τ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων με αφορμή την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστή είναι η Βασ. Σοφίας στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από Ζαχάρωφ. Κλειστή και η Βασ. Κωνσταντίνου στην άνοδο από Μερκούρη.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην Ακαδημίας, από Κανάρη προς Σύνταγμα.

Επίσης, κλειστός είναι από τις 16.30 ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στο σταθμό.

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στο κέντρο, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία Συντάγματος (Σταδίου, Πανεπιστημίου ), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας. Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση