GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήτρια η Οσάκα στο Αυστραλιανό Όπεν

Το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της κατέκτησε η Ναόμι Οσάκα. Η 21χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη,...


Το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της κατέκτησε η Ναόμι Οσάκα. Η 21χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 2-1 σετ της Τσέχας Πέτρα Κβίτοβα (Νο 8), δίνοντας συνέχεια στο US Open που είχε κατακτήσει το 2018.

Η Οσάκα πήρε το πρώτο σετ σε 51 λεπτά με 7-2 στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο προηγήθηκε με 5-3 και σέρβιρε για τη νίκη, αλλά η 28χρονη Κβίτοβα πήρε τέσσερα σερί γκέιμ και επικράτησε 7-5 σε 55 λεπτά. Παρά το ψυχολογικό σοκ, η Ασιάτισσα αντέδρασε και πήρε το τρίτο σετ με 6-4.

Έτσι έγινε η πρώτη τενίστρια μετά από 18 χρόνια που έχοντας κατακτήσει το παρθενικό της Grand Slam, κερδίζει και το αμέσως επόμενο. Η Οσάκα στη νέα λίστα της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι στην κορυφή, ενώ πριν από έναν χρόνο βρισκόταν στο νούμερο 72!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση