GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμια οι δρόμοι στα Δεμένικα της Πάτρας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πόδι βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι της περιοχής Δεμένικα στην Πάτρα καθώς η συνεχής και καταρρακτώδης βρ...

Στο πόδι βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι της περιοχής Δεμένικα στην Πάτρα καθώς η συνεχής και καταρρακτώδης βροχή είχε ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση παραπόταμου της περιοχής με το νερό, σύμφωνα με μαρτυρίες, να κατακλύζει κεντρικές οδούς και να απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις.

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και μετά από ενημέρωση στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, σκαπτικό μηχάνημα έφθασε στη περιοχή για τον καθαρισμό της κοίτης προκειμένου να αποσυμφορηθεί, ο κίνδυνος εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων.

"Το νερό έφθασε σε πολλές περιπτώσεις του 30 πόντους, υπάρχουν βουλωμένα φρεάτια, το νερό δεν είχε δίοδο διαφυγής" δηλώνει στο tempo24.news, o Αντώνης Γκόλφης, κάτοικος της περιοχής. Την ίδια ώρα κάτοικοι και καταστηματάρχες προσανατολίζονται στην κατάθεση ομαδικών μηνύσεων κατά παντός υπευθύνων, καθώς όπως υποστηρίζεται τα τελευταία χρόνια η περιοχή τους έχει αφεθεί στο έλεος. Όπως καταγγέλλεται, οι καθαρισμοί και συντήρηση φρεατίων και η αποκατάσταση του οδοστρώματος, είναι ανύπαρκτα.

Η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, απέτρεψε στο παραπέντε σύμφωνα με πληροφορίες, να πλημμυρίσει σπίτι. Από την πρώτη στιγμή στην περιοχή βρέθηκαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που παρείχαν βοήθεια σε όσους και όπου υπήρχε ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση