GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ...

Σε αναβολή οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ με αιτιολογία τη μεγάλη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα αν...

Σε αναβολή οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ με αιτιολογία τη μεγάλη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα αντισταθμιστικά και οδηγώντας σε παράταση το πολιτικό θρίλερ.
Η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ μετατίθεται πιθανότατα για αύριο ή μεθαύριο, ενώ η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος, πραγματοποιείται κανονικά.
Από τη συνεδρίαση της ΚΟ θα απουσίαζαν πάντως η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης. Αντίθετα, παρών θα ήταν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του οργάνου, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προσδιόρισε για την Παρασκευή το μεσημέρι, αφού σκοπός και των δύο είναι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, χωρίς αυτή να επισκιαστεί από τα «παρατράγουδα» της κυβέρνησης.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος ανέβαλε για την Παρασκευή και την προγραμματισμένη για απόψε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση