GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μην σταματήσετε να ψάχνετε για τον Εμιλιάνο" - ΦΩΤΟ

Χρήματα συγκεντρώνονται σε μια προσπάθεια χρηματοδότησης μίας νέας επιχείρησης εντοπισμού του αγνοούμενου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα αλλ...

Χρήματα συγκεντρώνονται σε μια προσπάθεια χρηματοδότησης μίας νέας επιχείρησης εντοπισμού του αγνοούμενου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα αλλά και του πιλότου Ντέιβ Ίμποτσον. Η εκστρατεία GoFundMe στήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα και οι αρμόδιοι απηύθυναν έκκληση για τη συγκέντρωση περίπου 150.000 ευρώ.
Στην έκκληση ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι και σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 500.000 ευρώ αφού συνάδελφοι του Σάλα προσέφεραν γενναιόδωρα ποσά, όπως ο Αντριάν Ραμπιό που προσέφερε 25.000 ευρώ για να επανεκκινήσουν οι έρευνες εντοπισμού του συναδέλφου του.
Η δράση ξεκίνησε από την εταιρεία του πρακτορείου του Εμιλιάνο στο Παρίσι. Στο μήνυμα που απευθύνεται στο διαδίκτυο υπό το hashtag #NoDejenDeBuscar Emiliano Sala, που σημαίνει "μην σταματάτε να ψάχνετε για τον Εμιλιάνο Σάλα", αναφέρεται: Αυτό το ταμείο δημιουργήθηκε ως απάντηση στο επείγον της κατάστασης αλλά και ως απόρροια της απόφασης των αρχών να σταματήσουν τις έρευνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση