GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα" που ήταν κλειστός κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της ...

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα" που ήταν κλειστός κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Η αναχώρηση της Μέρκελ φέρνει και αλλαγές στα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς «Αεροδρόμιο» και των 16:00 και 16:30 από το «Αεροδρόμιο» προς «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, για σήμερα τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:

Από 15:45 έως και 16:15

Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί

Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί

Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση