GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρίδης: Αν η κυβέρνηση πριν τις Πρέσπες ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης δε θα την πάρει από μένα κι ας πάμε σε εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν αύριο, πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, δε θα την πάρει από ‘μένα κι ας πάμε σε εκλογές, να αποφασίσει ο ελλη...

«Αν αύριο, πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, δε θα την πάρει από ‘μένα κι ας πάμε σε εκλογές, να αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θα γίνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Σαρίδης.
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων είπε πως «ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει από μένα η κυβέρνηση, εφόσον τελειώσει το θέμα των Πρεσπών κι αν μας πείσει ότι τα νομοθετήματά της για τους επόμενους 4 μήνες είναι προς όφελος της κοινωνίας».
Τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης προτού φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, ο Γ.Σαρίδης χαρακτηρίζει «μεγάλο θέμα» τη Συμφωνία, «όμως μεγάλα θέματα είναι η κοινωνία και η πολιτική σταθερότητα».
Σχολιάζοντας τα περί αποστασίας του από την Ένωση Κεντρώων, ο ίδιος διερωτήθηκε «από πού προκύπτει αυτό;», σημειώνοντας ότι «αυτό είναι θέμα του προέδρου» και συμπλήρωσε πως δεν έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας πως: «εγώ πιστεύω στην ψήφο κατά συνείδηση. Έτσι λειτουργώ τα τελευταία τρία χρόνια στη Βουλή», ενώ «απολογήθηκε» στους πολίτες «οι οποίοι μας ψήφισαν».
Ερωτηθείς, τέλος, γιατί δε θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σε οποιαδήποτε στιγμή, ενώ έχει ήδη ψηφίσει τον προϋπολογισμό, απάντησε πως «πως ψήφισα τον προϋπολογισμό επειδή η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα φέρει στη Βουλή την πρόταση που έχω καταθέσει για δωρεάν νομική διαδικασία όσων αποδεδειγμένα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

ΠΗΓΗ:ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση