GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκοψαν τη βασιλόπιτα των Χριστιανών προσφύγων στη Μόρια

Χριστιανοί πρόσφυγες στην Μυτιλήνη, έκοψαν παραμονή Πρωτοχρονιάς στην καθολική εκκλησία του νησιού την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χ...

Χριστιανοί πρόσφυγες στην Μυτιλήνη, έκοψαν παραμονή Πρωτοχρονιάς στην καθολική εκκλησία του νησιού την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς.

Αμέσως μετά τη θεία λειτουργία για την πρώτη μέρα του χρόνου, μέλη της κίνησης πολιτών «Συνύπαρξη και επικοινωνία στο Αιγαίο» στη Μυτιλήνη μαζί με τον πατέρα Αντόνιο και τον υποδιάκονο Λεν της καθολικής εκκλησίας της πόλης έκοψαν τη βασιλόπιτα και τη μοίρασαν στους πολλούς Χριστιανούς Αφρικανούς στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες κυρίως από τον καταυλισμό της Μόριας. Τους ευχήθηκαν δε κουράγιο για το ξεπέρασμα της δοκιμασίας τους και καλή τύχη στη νέα τους ζωή στην Ευρώπη.

Ας σημειωθεί ότι, σήμερα το πρωί μέλη της Κίνησης «Συνύπαρξη» μοίρασαν στην αγορά της πόλης το ημερολόγιο τους που είναι αφιερωμένο στη συνύπαρξη στο Αιγαίο και τη στήριξη των αιτούντων άσυλο στα νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση