GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στην Κέρκυρα - Συγκλονισμένη η ιατροδικαστής - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη δήλωσε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χ. Κούση για το έγκλημα και κυρίως για τη βιαιότητα των χτυπημάτων με οικοδομικό εργαλείο μ...

Συγκλονισμένη δήλωσε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χ. Κούση για το έγκλημα και κυρίως για τη βιαιότητα των χτυπημάτων με οικοδομικό εργαλείο με το οποίο ο πατέρας της 29χρονης της επέφερε τουλάχιστον επτά χτυπήματα στο κεφάλι.
Η Ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας στο Corfutv ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.
"Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν ένας σιδερολοστός. Υποθέσαμε ότι ήταν μπετόβεργα, αλλά είχαμε σοβαρούς προβληματισμούς διότι δεν συνάδουν τα τραύματα με μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.
Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε. Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του. Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο…" ανέφερε.
"Δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα είναι μια κτηνωδία. Και λαμβάνοντας υπόψιν και το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες ότι πήγε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του πατέρα της για να επανασυνδέσουν τη σχέση τους και εκείνος... της ευχήθηκε καλή χρονιά, τελικά... Τι να πω; Είναι η συναισθηματική φόρτιση που δεν μπορώ να αποβάλλω, αναρωτιέμαι το γιατί και το πως από τη στιγμή που ανέλαβα το περιστατικό αυτό" τόνισε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση