GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Ζουράρι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά υπέρ της κυβέρνησης

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, τάσσεται με δήλωσή του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά τονίζει ...

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, τάσσεται με δήλωσή του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά τονίζει ότι στηρίζει την κυβέρνηση.
Στη δήλωσή του αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, υπό τον τίτλο "Μακεδονία σακατεμένη", ο κ. Ζουράρις κάνει λόγο για καταστροφή της αρτιμέλειας της «ιερής Γαίας Μακεδονίας» και για μετατροπή του «Ακέραιου της σωματοψυχής των Μακεδόνων» σε «σερνάμενο σακατιλίκι».
«Λέμε όχι στον ακρωτηριασμό που θα πάθει η ολόδική μας, πρωτοφυὴς ονομασία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι μακεδονική. Ημών, των Μακεδόνων. Ο "αυτοπροσδιορισμός" ανήκει στον Γνήσιο και αρχήθεν Πρώτον της ονομασίας κι όχι στον κλέφτη: αποκεκρίσθαι, διάκρισις, όχι λωποδυσία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις, προσθέτοντας ότι «ναι, η προσυμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερη από όλα τα χάλια των προηγούμενων -ενδιάμεση κλπ».
Ο κ. Ζουράρις αναπτύσσει το σκεπτικό του για την απόληξη της συμφωνίας των Πρεσπών σε τέσσερις σελίδες, καταλήγοντας σε "Υστερόγραφο" όπου σημειώνει: «Η ως άνω άποψή μου συνυπάρχει με την πλήρη και διαρκή ἐκ μέρους μου στήριξη προς την παρούσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τής εντολής. Σύμφωνα με τε καθ΄ ημάς συναμφότερον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση