GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Πολάκης: Μόνος μου και όλοι σας... σας έχω - ΦΩΤΟ

Νέα ανάρτηση στο Facebook, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που κατηγορεί τα ΜΜΕ, ότι χθες έκαναν «κοπτοραπτική» στις δηλώ...

Νέα ανάρτηση στο Facebook, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που κατηγορεί τα ΜΜΕ, ότι χθες έκαναν «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις του.
Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης:
«Εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=sqgt-uBYv3Y) ολόκληρο το βίντεο (και όχι η κοπτοραπτική που παρέλασε στα δελτία ειδήσεων για να με πλήξουν) από τον διάλογο που είχα νωρίτερα σήμερα με δημοσιογράφους, μετά την εκδήλωση των εγκαινίων στον Ερυθρό Σταυρό.
Η ουσία των δηλώσεών μου, στο σημείο που αναφέρομαι στους καναλάρχες, συνοψίζεται στο...: ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..., ΣΑΣ ΕΧΩ !!!
Κατά τα λοιπά, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το μεροκάματο δεν είναι για να βγαίνει "πάση θυσία". Υπάρχουν και όρια...! Δεν συνάδει λοιπόν, να είσαι υπουργός που καθημερινά κάτι έχει να επιδείξει στον τομέα του, να βγαίνεις από εγκαίνια επέκτασης και εκσυγχρονισμού κεντρικού Νοσοκομείου της χώρας και ξαφνικά να περιστοιχίζεσαι από εριστικές δημοσιογράφους που επιχειρούν να σου επιβάλλουν ατζέντα δηλώσεων... α) για ελεγχόμενο Διοικητή άλλου Νοσοκομείου (που ήδη εδώ και 1,5 μήνα παύσαμε από τη θέση αυτή και πρόσφατα μάλιστα εκδώσαμε και σχετικό Δελτίο Τύπου) και β) για τον τραγικό χαμό 2 παιδιών σε Νοσοκομείο της χώρας (για τα οποία είναι σε εξέλιξη η προβλεπόμενη αναζήτηση και απόδοση ευθυνών).
Πρόκειται για στοχευμένη ατζέντα που στόχο έχει να αμαυρώσει το έργο αναστήλωσης της δημόσιας Υγείας τα τελευταία χρόνια.
Όσο για τον τραγικό πατέρα (που "όλως τυχαίως" μίλησε ο άνθρωπος αποκλειστικά στο ίδιο κανάλι που εργάζεται και η ρεπόρτερ που έθεσε τη σχετική ερώτηση σε μένα)..., αναρωτιέμαι πόσο κυνικοί ακόμα μπορούν να γίνουν εκεί στα αντιπολιτευόμενα κανάλια, όταν ξύνουν και εντείνουν τον πόνο των γονιών για τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Ο πατέρας αυτός και οι υπόλοιποι γονείς να ξέρουν καλά ότι από την πρώτη στιγμή έχω μπει μπροστάρης για να δικαιωθούν και αυτοί και τα αγγελούδια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση