GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αττικό Νοσοκομείο...

Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο πραγματοποίησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρει η ΝΔ στην αν...

Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο πραγματοποίησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωση της: «Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Τα νοσοκομεία δοκιμάζονται από μία άνευ προηγουμένου κρίση εξαιτίας της τραγικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν δύο μέρες η εφημερία του Αττικού νοσοκομείου μπλόκαρε αφού είχαν πληρωθεί όλες οι κλίνες του, ακόμη και τα ράντζα. Ανάλογα προβλήματα εμφανίζονται και σε άλλα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές».
Μετά την επίσκεψη του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς, η κατάσταση που είδα στο Αττικό νοσοκομείο δεν είναι αντάξια ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Ελλάδα του 2019. Ράντζα στους διαδρόμους, λίγοι νοσηλευτές, εξοπλισμός ο οποίος δεν δουλεύει. Ένα νοσοκομείο κόσμημα σε μια δύσκολη περιοχή της Αττικής, το οποίο δυστυχώς ακολουθεί μια πτωτική πορεία.
Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, προφανώς πολλά είναι παλιά. Έχει έρθει, όμως, η ώρα να αντιμετωπιστούν δραστικά, με μια τολμηρή παρέμβαση η οποία θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας έτσι ώστε να γίνει επιτέλους ένας ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ πρωτοβάθμιας φροντίδας και της φροντίδας που οι ασθενείς αναζητούν στα νοσοκομεία.
Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου: γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και υποστηρικτικό προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για να μπορέσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς.
Η Νέα Δημοκρατία στα μέσα Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα της για μια ποιοτική δημόσια υγεία για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση