GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσακαλώτος για τον Πρίγιοβιτς και το «πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ»

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τοποθετήθηκε για τη φετινή «μάχη» του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο θέμ...

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τοποθετήθηκε για τη φετινή «μάχη» του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο θέμα που υπάρχει στον Δικέφαλο του Βορρά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "news247":

"Κοιτάξτε, σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία ισορροπία. Ένας μεγάλος στην ηλικία που να πάρεις πολλά λεφτά και να επενδύσεις σε νεότερα ταλέντα και να έχεις συνέχεια..." ήταν το σχόλιο του Υπουργού ο οποίος συνέχισε "...είναι όπως στην οικονομία. Έχουμε ανάπτυξη, τώρα, αλλά παίρνουμε μέτρα για να είναι βιώσιμη αυτή η ανάπτυξη..." σχολίασε αρχικά για το θέμα του Πρίγιοβιτς.

Για το αν το βλέπει θετικά; "Δεν το βλέπω θετικά με την έννοια ότι δεν θες να χάσεις έναν καλό παίκτη, αλλά καταλαβαίνω και τη λογική."

Για τον κυριότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, είπε: "Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Νομίζω αυτό το έχουμε καταλάβει"

Για το αν ο Ολυμπιακός στρατηγικά είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος: "Ο Ολυμπιακός ήταν παραδοσιακά ο μεγαλύτερος..."

Στη συνέχεια της απάντησης του Υπουργού, ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό επειδή είναι δύο "λαϊκές" ομάδες: "Νομίζω ναι, γιατί είναι σαν αυτό που λέει 'όσο πιο πολύ μοιάζεις, τόσο πιο πολύ τσακώνεσαι'. Δεν ξέρω αν θα χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες που το είπα αυτό, αλλά νομίζω έχει αυτή την πτυχή".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση