GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στον Σκάι...

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ γνωστοποιούν ότι έπειτα από συνέλευση αποφάσισαν την περαιτέρω στάση τους μετά την αιφνίδια απ...

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ γνωστοποιούν ότι έπειτα από συνέλευση αποφάσισαν την περαιτέρω στάση τους μετά την αιφνίδια απόλυση 12 συναδέλφων την Παρασκευή. Όπως τονίζουν σε ψήφισμά τους, αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων με κήρυξη στάσης εργασίας το πρωί της Δευτέρας από τις 06.00-12.00 καθώς και απεργία από τις 12.00 της Δευτέρας έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης.

Αναλυτικά το ψήφισμα των εργαζομένων του ΣΚΑΪ:
"Οι δημοσιογράφοι του ομίλου ΣΚΑΙ (τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ) πραγματοποιήσαμε συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για να αποφασίσουμε την στάση μας, μετά την αιφνίδια απόλυση 12 συναδέλφων μας την Παρασκευή 11/1.
Μετά από ψηφοφορία, αποφασίσαμε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μας για τις απολύσεις και ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή τους.
Αποφασίσαμε , έτσι, την κήρυξη στάσης εργασίας το πρωί της Δευτέρας από τις 06.00 μέχρι τις 12.00, καθώς και απεργία από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τρίτης.
Παράλληλα, αποφασίσαμε τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στις 10 το πρωί της Δευτέρας, για να αποφασίσουμε την περαιτέρω στάση μας.
Επισημαίνουμε, για μια ακόμη φορά, πως είναι απαράδεκτο οι απολύσεις να ανακοινώνονται σε μια χρονική στιγμή που η θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων ήταν κενή, ώστε να μην τις "χρεωθεί" κανένα διευθυντικό στέλεχος. Είναι επίσης απαράδεκτο να μην ανακοινώνεται στους απολυμένους συναδέλφους η αιτία της απόλυσής τους. Δεν θα ανεχθούμε πρακτικές που θίγουν την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.
Ζητούμε τη ρητή διαβεβαίωση της διοίκησης του σταθμού πως δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις.
Απαιτούμε, τέλος, να σταματήσει η πρακτική της εργοδοσίας να απαγορεύει την είσοδο στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας τους σχετικό έγγραφο αίτημα, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο ΜΜΕ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να συνομιλούμε με τα εκλεγμένα μέλη του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας, όπως γίνεται στα υπόλοιπα ΜΜΕ, όπου ποτέ δεν έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό.
Οι δημοσιογράφοι του Τ/Σ ΣΚΑΙ, Ρ/Σ ΣΚΑΙ και skai. gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση