GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σειρήνες» από Βέλγιο για Μπακάκη

Βελγικό ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Έλληνας μπακ ενδιαφέρεται η Κλαμπ Μπριζ. Ο σύλλογος βρί...

Βελγικό ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Έλληνας μπακ ενδιαφέρεται η Κλαμπ Μπριζ. Ο σύλλογος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπακάκης μπορεί να το κάνει με χαρακτηριστική άνεση, όπως έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ.

Οι Βέλγοι έχουν παρακολουθήσει από ουκ ολίγες φορές τον Μπακάκη, τόσο στα ματς του πρωταθλήματος όσο και σε αυτά του Champions League.

Κάποια πρόταση προς το παρόν από τους ανθρώπους της Κλαμπ Μπριζ δεν υπάρχει, πέρα από το γεγονός πως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο μπακ θα πρέπει να βάλουν το... χέρι στην τσέπη. Διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρουν πολλά στην Ένωση, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός πως προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση