GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δίχτυα Ελληνίδας "Μάτα Χάρι" ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα - Οι αποκαλύψεις του Μπερίσα - ΒΙΝΤΕΟ

"Πικάντικες" αποκαλύψεις που αφορούν στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα έκανε ο πρώην πρόεδρος της χώρας Σαλί Μπερίσα σε τηλεοπτικ...

"Πικάντικες" αποκαλύψεις που αφορούν στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα έκανε ο πρώην πρόεδρος της χώρας Σαλί Μπερίσα σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλώντας στην εκπομπή "Opinion" o ορκισμένος εχθρός του Ράμα, Σαλί Μπερίσα, έκανε λόγο για μια παθιασμένη σχέση που έζησε ο νυν Αλβανός πρωθυπουργός πριν από 26 χρόνια όταν έπεσε θύμα της γοητείας μίας υπαλλήλου της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στα Τίρανα.
«Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε τη διπλωμάτη Κατερίνα... από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας», είπε ο Μπερίσα, που υπενθύμισε ότι ο Ράμα εκείνη την εποχή ήταν ζωγράφος, μία πληροφορία που δεν γνωρίζουν πολλοί εκτός Αλβανίας. «Τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής» πρόσθεσε κάνοντας αναφορές περί Τέχνης και σεξ ενώ παράλληλα άφησε πολλές υπόνοιες για τον Ράμα και το ενδεχόμενο η τότε ερωτική του σχέση να είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία.
Κι ενώ αρχικά υπαινίσσεται στοιχεία, στη συνέχεια αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα, λέγοντας ότι οι υπηρεσίες παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της. «Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα μιλήσει επειδή οι πληροφορίες θεωρούνταν απόρρητες, αλλά το έπραξα τώρα που έχουν αποχαρακτηρισθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Μπερίσα.
Τόνισε επίσης ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και με όσους μιλούσαν ή έκαναν παρέα, θεωρούνταν ύποπτοι κατασκοπείας. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι όταν, λίγο αργότερα, η Ελληνίδα διπλωμάτης μετατέθηκε στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα.
Πηγή: echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση