GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαδούρο: Ο Τραμπ διέταξε τη δολοφονία μου

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε και μεταδόθηκε σήμερα από το ρωσικό ...

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε και μεταδόθηκε σήμερα από το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την κυβέρνηση της Κολομβίας και την μαφία να τον δολοφονήσουν, αλλά διευκρίνισε ότι είναι καλά προστατευμένος κατά οποιασδήποτε απειλής κατά της ζωής του. 

"Χωρίς αμφιβολία ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την εντολή να με σκοτώσουν, είπε στην Κολομβιανή κυβέρνηση και στην Κολομβιανή μαφία να με δολοφονήσουν. Αν κάτι μου συμβεί, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Κολομβίας, Ivan Duque θα είναι υπεύθυνοι" σχολίασε.

"Είμαι πάντα προστατευμένος από τους ανθρώπους της Βενεζουέλας και έχω μια καλή ομάδα από τις μυστικές υπηρεσίες" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση